OVER ONS

“Kwaliteit, klantvriendelijkheid, korte lijntjes en service”
Erik Willemsen is de drijvende kracht achter Erik Willemsen Metaalbewerking. Na een succesvolle start van ons bedrijf in 2008 zijn we in 2012 letterlijk uit ons jasje gegroeid. Daarna waren we 5 jaar gevestigd op het industrieterrein ‘De Schalm’ in Andelst. In juni 2017 hebben we ons nieuwe pand op Bedrijventerrein “Bonegraaf” in Dodewaard betrokken. Met de uitbreiding van ons machinepark en bijbehorende geavanceerde apparatuur zijn we onze klanten nu nog beter van dienst.

Kiest u voor Erik Willemsen Metaalbewerking? Dan gaat u voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, korte lijntjes en service. Naast het leveren van hoogwaardige producten, vinden wij meedenken met de klant minstens zo belangrijk. U staat als klant centraal. Wij luisteren goed naar uw vraag, houden persoonlijk contact en doen graag een stapje extra.

Integraal advies
Wat ons zo uniek maakt is ons integrale advies. Niet alleen leveren wij hoogwaardige producten, daarnaast denken wij met u mee over het totaalpakket. Wij adviseren u graag over het gehele productieproces: van ontwerp tot transport.

“Ontwerp – engineering – montage – assemblage – poedercoaten/verzinken/natlakken – transport”